Home / Hummelo / Twee gewonden bij ongeval met scooters

Twee gewonden bij ongeval met scooters

HUMMELO – Bij een ongeval op de Zelhemseweg in Hummelo, zijn vrijdagmiddag twee vrouwen met hun scooters op elkaar gereden. De bestuurders, beide 18 jaar, zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 15.00 reden beide vrouwen op hun scooters op het fietspad van de Zelhemseweg. De vrouw uit Hengelo reed in de richting van Zelhem, de vrouw uit Zelhem reed in de richting van Hummelo. Vermoedelijk zijn zij in de bocht op elkaars weghelft gekomen, waardoor het ongeluk is ontstaan.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.