Vissen én meisje gered

RHEDEN – Behalve dat vrijwilligers zaterdag een honderdtal karpers, brasems en snoeken hebben gered uit een ondiepe poel in de droogvallende Kanovijver in Rheden, hebben vader Erik en zoon Mark Rekswinkel uit Rheden ook een jong meisje gered uit de sompige bodem van de Kanovijver. Vriendinnen aan de kant wilden helpen maar konden er niet bij. Ze kon zelf onmogelijk uit de modder komen en werd door het duo gered. De mannen kalmeerde eerst het meisje en trokken haar daarna uit de vastzuigende modder. Met een hoop stinkende prut aan de kleren en de schrik in de benen, spoedde men zich snel naar huis.

Behalve het heuglijke feit dat de jongedame er heelhuids uit kwam, was men ook tevreden dat men veel vissen naar een diepere plas heeft kunnen overbrengen. De dieren hadden vrijwel geen water en zuurstof meer in de steeds verder droogvallende kanovijver aan de IJsselsingel.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.