Home / Rheden / Natuurmonumenten trapt De Nationale Picknickweek af

Natuurmonumenten trapt De Nationale Picknickweek af

RHEDEN – Van 30 mei tot en met 5 juni gaat voor de eerste keer De Nationale Picknickweek van start; een samenwerking tussen Natuurmonumenten, HEMA en de Telegraaf. Bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden kunnen ouders en hun kinderen vanaf 31 mei meedoen aan de Pieter Konijn speurtocht. Op zondag 5 juni is er een extra feestelijke Pieter Konijndag. Naast de speurtocht kunnen kinderen op de foto met Pieter Konijn, een kijkje in de groentetuin nemen en zien hoe honing geslingerd wordt. Tijdens de picknickweek is er een gratis natuurquiz aan de balie te verkrijgen, zolang de voorraad strekt.

www.picknickweek.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.