Home / Hoog-Keppel / Dames 1 Focus promoveert

Dames 1 Focus promoveert

HOOG-KEPPEL – Het eerste damesteam van Focus uit Hoog-Keppel werd tweede in de competitie en mocht daarom tegen vijf andere teams strijden om een plek in de promotieklasse te bemachtigen. Vier van de vijf wedstrijden werden gewonnen; genoeg om naar de promotieklasse te promoveren. De ontlading was groot; mede omdat Dames 1 niet helemaal compleet was door blessures en zwangerschappen en daarom een aantal speelster van het tweede team meespeelde.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.