José Veltman komt in actie op Outdoor Gelderland

EMPE – Nadat José Veltman met Vaquesto zich afgelopen winterseizoen al had geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen in de Z2, is ze in het outdoor seizoen dat per 1 april van start is gegaan, overgestapt naar de Subtop klasse ZZ licht.

Hierin werden drie selectiewedstrijden gereden, van telkens twee proeven, om mee te mogen doen met de Nederlandse kampioenschappen die tijdens Outdoor Gelderland in De Steeg verreden worden.

In Almelo werd José 5e (62,71%) en 10e (61,14%), in Uden werd ze 3e (64,86%) en 7e (61,71%) en in Ermelo 8e (60,29%) en 12e (59,29%). Er wordt gewerkt met plaatsingspunten, waarbij de beste 4 resultaten tellen. José vergaarde 46 plaatsingspunten waardoor ze op de 26e plaats terecht is gekomen. De beste 32 combinaties mogen naar Outdoor Gelderland om te strijden voor de nationale titel in deze klasse. Hiermee heeft José zich dus geplaatst terwijl ze nog maar net in deze klasse begonnen is. Een knappe prestatie!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.