Gezondheidscentrum Welcare24 in pand Wissink Keukens Dieren

DIEREN – Het stond na het faillissement van Paul Wissink Keukens een paar jaar leeg, maar binnenkort krijgt de voomalige keukenshowroom aan de Spankerenseweg in Dieren een nieuwe invulling. Welcare24 uit Ulft opent er dit jaar nog een gezondheidscentrum.

Welcare24 is gevestigd in het Achterhoekse Ulft en bezit/exploiteert verschillende gezondheidscentra in het hele land. Het zijn verzamelgebouwen waar bedrijven die zich ondermeer bezighouden met zorg, welness en care zich kunnen vestigen. Ook verzorgt het bedrijf concepten en winkelinrichtingen in die sector, zo leert een kijkje op de website van Welcare24.

Op woensdag 15 juni is er vanaf 19.30 uur een informatiebijeenkomst in het pand aan de Spankerenseweg in Dieren, waar belangstellende potentiële deelnemers kennis kunnen maken met het concept en de plannen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.