Home / Eerbeek / Superzeskamp gaat door!

Superzeskamp gaat door!

EERBEEK – Café Spoorzicht in Eerbeek heeft een aantal leuke nieuwtjes. Zo gaat de Superzeskamp in juli definitief door en staat er deze week nog een muzikale avond op het programma.

Op zondag 10 juli vindt de Superzeskamp plaats. Het was even spannend of alles rond zou kunnen komen met de sponsors, maar gelukkig kan er ook dit jaar weer worden gestreden op de meest uiteenlopende onderdelen. De spelletjes worden weer geregeld door Time Out, dus dat belooft weer veel goeds. Verder is er op deze dag weer een grote markt en zijn er activiteiten voor kinderen. Teams kunnen zich aanmelden voor de zeskamp aan de bar van Spoorzicht.
Daarnaast is bekend gemaakt dat dit jaar ook weer een beachvolleybaltoernooi wordt gehouden. Dit vindt plaats tijdens Eerbeek Super Totaal, dat voor 13 augustus op de agenda staat. Hiervan moet het precieze programma nog worden ingevuld.

Voor het zover is, staat woensdag 1 juni nog een muzikale avond gepland in het café met DJ Henry, de Crazy Piano Party en Jelle B. Jelle zingt alles wat het publiek aan hem vraag. Zijn motto is ‘geen feest zonder verzoekjes’ en hij gaat ook actief de zaal in om zijn toehoorders om hun favorieten te vragen. Deze avond is gratis toegankelijk en begint om 21.00 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.