Home / Angerlo / Kampioen E3 Angerlo Vooruit

Kampioen E3 Angerlo Vooruit

ANGERLO – De jongens van de E3 van Angerlo Vooruit zijn 23 mei kampioen geworden. De strijd in deze klasse was tot het laatste moment spannend. De laatste wedstrijd werd gespeeld bij DZC’68 en werd geleid door Jeroen Sanders. De wedstrijd eindigde in een 2-2 stand. Door het uiteindelijke doelsaldo is het Angerlose team kampioen geworden. De kinderen hebben deze wedstrijd alles gegeven en dat werd beloond met het kampioenschap. Eenmaal terug in Angerlo zijn de kinderen op de carnavalswagen gegaan om heel Angerlo te laten weten dat ze kampioen zijn geworden.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.