Home / Doesburg / Unitas 5 keer op het erepodium

Unitas 5 keer op het erepodium

DOESBURG – De dames van gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg hebben het 22 mei goed gedaan tijdens de recreantenwedstrijden Toestel Dames in Wehl; vijf keer werd het erepodium gehaald. Er werd gestreden op niveau R 1, R2, R3, 12 – 11 en 10. In de categorie instappers (geboortejaar 2002) is Zonne van der Linde eerste geworden. Tijdens de prijsuitreiking van de tweede wedstrijd mochten Richalia Bechan en Birgit Buurkes het podium beklimmen met respectievelijk een eerste en derde plaats in de categorie pupil 2 (geboortejaar 2011). De laatste wedstrijd was voor de jeugd, junior- en seniordames. Ook Yvette Nijen Twilhaar (jeugd) en Lilian Verhey (senior) mochten een eerste prijs in ontvangst nemen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.