Home / Rheden / Clubkampioenen B.V. Ons Huis

Clubkampioenen B.V. Ons Huis

RHEDEN – Vijftien biljarters van de biljartvereniging Ons Huis uit Rheden hebben meegedaan aan het jaarlijks terugkerende clubkampioenschap. De biljarters die uitkomen in de middag- en avondcompetitie van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond werden in drie poules ingedeeld. Uiteindelijk bleven er vier biljarters over die op 25 mei de finale speelden. Dick Buitink wist alle drie de partijen te winnen en werd de nieuwe clubkampioen Appie Damen tweede, Jan Kip derde en Gerrit Dorland vierde.

Op de foto v.l.n.r. Buitink, Damen, Kip en Dorland.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.