Home / Velp / Ontsnapte verdachte van inbraak alsnog gepakt

Ontsnapte verdachte van inbraak alsnog gepakt

VELP – Een 38-jarige Amsterdammer, die ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een inbraak in Velp, is in de nacht van woensdag op donderdag op de vlucht voor de politie alsnog gepakt.

Woensdagavond omstreeks half twaalf werd bij de politie een inbraakalarm gemeld in een gebouw aan de Larensteinselaan in Velp. Terwijl agenten een onderzoek instelden, zagen en hoorden ze enkele personen wegvluchten via struikgewas. Vervolgens ontdekten medewerkers van een naastgelegen pand enkele personen op het dak. Toen ze hen wilden aanhouden raakten ze slaags met een van hen. Dat bleek de 38-jarige Amsterdammer te zijn die kennelijk verwondingen had opgelopen. De overige personen hadden weten te ontkomen. De Amsterdammer werd voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Daar wist hij later te ontsnappen. Bij zijn vlucht werd hij echter door surveillerende agenten achterhaald. De man is ingesloten. Bij het gebouw aan de Larensteinselaan zijn sporen aangetroffen die duiden op een inbraak. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.