Twee functies opnieuw bekleed binnen Olden Keppel

DREMPT – Muziekvereniging Olden Keppel uit Drempt heeft nadat zij afscheid heeft genomen van dirigent Gerhard Plageman een nieuw gezicht gevonden voor de functie van dirigent; namelijk William Haverkamp. Haverkamp komt uit Angerlo en is per 9 mei gestart als dirigent. Hij gaat ook les geven binnen Olden Keppel aan de koper en de rietinstrumenten. Verder gaat hij zich samen met de vereniging sterk maken om scholen te gaan benaderen en te bezoeken om zo meer jeugd in contact te laten komen met muziek.
Ook heeft Henk Kuiper zijn functie als voorzitter overgedragen aan Herma Schadewaldt. Zij is de eerste vrouwelijke voorzitter binnen de muziekvereniging.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.