Home / Eerbeek / Bergeman kampioen bij Karate Club

Bergeman kampioen bij Karate Club

EERBEEK – De Karate Clubkampioenschappen van 22 mei werd een bijzondere dag; het was de tweede clubkampioenschappen van Karate Club Eerbeek. Er werd gespeeld met een poulesysteem; men moest minimaal twee rondes met elkaar meten om door te gaan naar de volgende ronde. Ook verliezers hadden een kans en konden via een verliezersronde ook weer meedoen met de strijd. Ferry Bergeman behaalde de eerste plaats en werd clubkampioen 2011, met de wisselbeker natuurlijk. De tweede plaats ging naar Bart van Eyssel en Joris Gies werd derde.

www.karateclubeerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.