Home / De Steeg / Outdoor Gelderland in de steigers

Outdoor Gelderland in de steigers

DE STEEG – Nog een week en dan gaat het grootste hippische spektakel uit de regio weer van start. Outdoor Gelderland in De Steeg belooft vijf dagen paardensport van het hoogste niveau. Maar voor het zover is, moet eerst een heel hippisch dorp worden opgebouwd. Er wordt druk gewerkt aan het plaatsen van tribunes, pistes en tenten op het terrein aan de Middachterallee. Nog een paar dagen wachten, woensdag zijn de eerste wedstrijden al te zien. Dan gaat ook de Kasteelfair van start, waarin het buitenleven centraal staat.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.