Home / Doesburg / Straatspeeldag De Wetelaar

Straatspeeldag De Wetelaar

DOESBURG – De Openbare Dalton basisschool De Wetelaar houdt in samenwerking met Breedtesport Doesburg op woensdag 1 juni De Straatspeeldag. De kinderen van De Wetelaar gaan deze ochtend weer naar hartelust spelen met de verschillende spelen die zijn uitgezet in de omgeving van de school. Voor de groepen een tot en met drie is er een springkussen en aan het einde van de ochtend gaan ze kijken naar een uitvoering van het straattheater. De kinderen uit de groepen vier tot en met acht kunnen naast de uitgezette spelen ook kiezen voor een clinic Hiphop of een clinic Panna-voetbal. De straten rondom de school worden afgesloten voor verkeer.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.