Home / Regio / Zesde editie Veluwse fietsdag

Zesde editie Veluwse fietsdag

REGIO – Voor het zesde jaar op rij vindt op dinsdag 2 augustus de Veluwse Fietsdag plaats. Bij de deelnemende VVV-winkels (Eerbeek, Apeldoorn, Hoenderloo) is voor 3,75 euro een route verkrijgbaar. Daarbij ontvangen de deelnemers een boekwerkje met kortingscoupons en na afloop een medaille.
Iedere VVV komt met eigen activiteiten rond de Veluwse fietsdag. De fietsdag heeft dit jaar het thema De Veluwe, ieder jaargetijde anders. De lengte van de vier fietsroutes ligt tussen de dertig en vijfenveertig kilometer. Starten is vanaf 09.00 uur mogelijk en de medaille kan tot 16.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is.

www.develuwe.nl
www.vvvplaatsnaam.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.