Zesde editie Veluwse fietsdag

REGIO – Voor het zesde jaar op rij vindt op dinsdag 2 augustus de Veluwse Fietsdag plaats. Bij de deelnemende VVV-winkels (Eerbeek, Apeldoorn, Hoenderloo) is voor 3,75 euro een route verkrijgbaar. Daarbij ontvangen de deelnemers een boekwerkje met kortingscoupons en na afloop een medaille.
Iedere VVV komt met eigen activiteiten rond de Veluwse fietsdag. De fietsdag heeft dit jaar het thema De Veluwe, ieder jaargetijde anders. De lengte van de vier fietsroutes ligt tussen de dertig en vijfenveertig kilometer. Starten is vanaf 09.00 uur mogelijk en de medaille kan tot 16.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is.

www.develuwe.nl
www.vvvplaatsnaam.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.