Inschrijving scholentoernooi veldvoetbal van start

DOESBURG – De inschrijving voor het scholentoernooi veldvoetbal in Doesburg is van start gegaan. Het toernooi is op woensdag 22 juni van 13.00 tot 21.00 uur op de sportvelden aan de Looiersweg. Breedtesport Doesburg organiseert het toernooi in samenwerking met Sportclub Doesburg voor de groepen vijf tot en met acht van de basisscholen in Doesburg. Voor groep vijf en zes vindt het toernooi tussen 13.00 en 17.00 uur plaats en voor groep zeven en acht tussen 17.00 en 21.00 uur. De kinderen kunnen zich opgeven tot 17 juni.

www.breedtesportdoesburg.nl
E-mail. breedtesportdoesburg@hotmail.com
www.breedtesport.hyves.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.