Clubs ontvangen ‘glasvezelgeld’

BRUMMEN – Maandagavond werden bij bistro Barones in Brummen de waardecheques overhandigd aan de clubs die actief zijn geweest bij de verkoop van abonnementen voor aansluiting van glasvezel. Geert Schouwenburg, voorzitter van de initiatiefgroep, gaf eerst een overzicht over het verloop van de actie en complimenteerde allen die hadden meegewerkt om het ‘glasvezelgebeuren’ in Brummen tot een succes te maken. Schouwenburg liet weten dat reeds 45% van de Brummense huishoudens een overeenkomst voor aansluiting is aangegaan.

Henk Holtrigter van de firma Glashart/Reggefiber, die alle activiteiten voor de aanleg van glasvezel gaat uitvoeren, liet weten dat zijn bedrijf op 6 juni gaat beginnen met de graafwerkzaamheden. Als alles naar wens verloopt, zullen alle abonnementhouders voor het einde van dit jaar zijn aangesloten. Holtrigter overhandigde aan alle vertegenwoordigers een bos bloemen en een symbolische cheque met daarop vermeldt het bedrag dat op de rekening van de betreffende club zal worden gestort. Een ieder ontvangt een geldbedrag naar rato van grootte van de club en het aantal medewerkers dat tijdens de actie werd geleverd. De bedragen werden als volgt verdeeld: Rode Kruis Brummen 80,00 euro, korfbalvereniging Turbulas 270,00 euro, zwemsportvereniging De Spreng 650,00 euro, voetbalvereniging Oeken 980,00 euro en voetbalvereniging Sportclub Brummen 1630,00 euro. Voor Sportclub Brummen namen Harry van Wijk en André te Velthuis de cheque in ontvangst – Foto: Luuk te Kampe
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.