Home / Zevenaar / Raad Zevenaar beslist 8 juni over locatie gemeentehuis

Raad Zevenaar beslist 8 juni over locatie gemeentehuis

ZEVENAAR – De gemeenteraad van de Zevenaar heeft woensdag besloten om over twee weken een beslissing te nemen over de definitieve locatiekeuze voor het gemeentehuis. Het college van B en W wil liefst bouwen op het BAT-terrein.

Het CDA diende een verzoek in om het agendapunt tijdens een extra raadsvergadering op 8 juni te behandelen. De partij wil namelijk meer tijd nemen om een goed overwogen en gewogen besluit te nemen. Zoals bekend diensde zich pas onlangs een marktpartij aan die de nieuwbouw financieel mogelijk maakt.
De extra raadsvergadering in de raadzaal van het gemeentehuis is openbaar en begint woensdagavond 8 juni a.s. om 19.30 uur . Het college stelt de raad voor om als nieuwe locatie voor het gemeentehuis voor de BAT-locatie te kiezen en het huidige gemeentehuis aan de nieuwe marktpartij te verkopen.
 

Lees ook

Feestelijke inzegening van de nieuwe parochie Sint Willibrordus

REGIO – Op zondag 7 januari vindt er om 10.30 uur in de Heilige Andreaskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.