Home / Bronkhorst / Subsidie voor woningisolatie

Subsidie voor woningisolatie

BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen kunnen gebruik maken van een subsidie bij het isoleren van hun huis. Er kan een bijdrage worden aangevraagd voor isolatie van het dak, de vloer en gevel van hun woning, die kan oplopen tot maximaal 500 euro. De aanvrager moet eigenaar en bewoner van het huis zijn, de woning moet voor 1980 zijn gebouwd en een maximale WOZ-waarde hebben van 350.000 euro op 1 januari 2010. De subsidiepot is niet onbeperkt, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.