Actie Hongerpot en SKKB steunen Connecting Hearts

De opbrengst van Actie Hongerpot en Stichting Kinderkleding Beurs Eerbeek (SKKB), een groot deel van de opbrengst van SKKB gaat naar actie Hongerpot, is dit keer gegaan naar Connecting Hearts. Elisabeth Colenbrander heeft er 17 mei van alles over verteld. Het geld gaat naar het naaischooltje van de woman association in Putah Parti in India. Deze organisatie richt zich op vrouwen die in hun leven geen kansen kregen om een vak te leren. In de naaischool worden naailessen gegeven waardoor ze wel mogelijkheden op de arbeidsmarkt krijgen. De naaigroep heeft voor Connecting Hearts tasjes gemaakt die op de aanstaande Pinkstermarkt worden verkocht. De opbrengst is dan ook voor het naaischooltje. De opbrengst van de laatste hongerpotjes was 700 euro.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.