Home / Doesburg / Ruim helft rijdt te hard bij radarcontrole Doesburg

Ruim helft rijdt te hard bij radarcontrole Doesburg

DOESBURG – Ruim de helft van het aantal passanten reed woensdag 25 mei te hard bij een radarsnelheidscontrole op de Didamseweg in Doesburg. Buurtbewoners hadden om de controle gevraagd na eerdere klachten over de verkeersveiligheid op de weg. De controle werd gehouden tussen half acht en kwart voor tien ter hoogte van de Broekhuizerweg. Daar mag maximaal 50 gereden worden. Hoogst gemeten snelheid was 89 km/u. In totaal 374 bestuurders kunnen binnenkort een boete thuis verwachten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.