Inwoners van Brummen leven mee met zustergemeente Koriyama

REGIO – Na de natuurrampen en de daaropvolgende nucleaire ramp in Japan heeft een aantal oud-gastgezinnen in de gemeente Brummen besloten om de inwoners van hun zustergemeente Koriyama te laten merken dat ze meeleven. Ze doen dit door op 29 mei van 11.00 tot 12.00 uur een korte bijeenkomst te houden, in samenwerking met de gemeente, op het plantsoen rond de kersenboom in Hall.
Burgemeester Niels Joosten verzorgt p spectaculaire wijze de opening. De leerlingen van karateschool Eerbeek geven een demonstratie van Japanse sporten. Ook wordt een workshop kraanvogels vouwen gegeven, er worden Japanse liedjes gezongen en er ligt een boek waarin iedereen eenstukje of gedicht kan schrijven of een tekening kan maken. De kraanvogels en het boek worden daarna naar Koriyama gestuurd. Een ieder is welkom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.