Home / Velp / VVO F6 de beste!

VVO F6 de beste!

VELP – Het F6 team van VVO is kampioen geworden. In de laatste wedstrijd werd met leuk voetbal Angerlo Vooruit verslagen met liefst 8-1. Na afloop ontvingen de spelers champagne, T-shirts, medailles en zijn ze zelfs op een heuse platte wagen door Velp gereden. De jongens leden in deze hele competitie slechts één nederlaag en speelden éénmaal gelijk. Al met al een zeer verdienstelijk resultaat voor de jongens die dit seizoen zijn begonnen met competitie voetbal. Het team bestaat uit: Cas, Thomas, Sam. Giovanni, Senna, Wouter, Tristan, Wessel en Storm.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.