Ongeval tussen motorrijder en fietser

BEEKBERGEN – Maandagmiddag vond er een ongeval plaats op de Tullekensmolenweg in Beekbergen, tussen een 34-jarige motorrijder uit Apeldoorn en een 62-jarige fietser uit Beekbergen. Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten werden rond 16.30 uur gewaarschuwd, nadat het ongeval was gebeurd. De fietser reed op de Tullekensmolenweg. Toen hij links afsloeg om een inrit in te rijden, haalde de motorrijder hem in. Ze kwamen met elkaar in botsing en vielen beiden. De motorrijder heeft mogelijk zijn sleutelbeen gebroken en de fietser heeft een schaafwond aan zijn hoofd. Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.