Home / Hoog-Keppel / Krentenbollenactie Focus

Krentenbollenactie Focus

HOOG-KEPPEL – Volleybalvereniging Focus uit Hoog-Keppel houdt zaterdag 28 mei haar jaarlijkse krentenbollenactie. Leden van de vereniging verkopen de krentenbollen huis aan huis in Achter-Drempt, Voor-Drempt, Hoog-Keppel, Laag-Keppel en Hummelo. De verkoop start rond 09.30 uur. Om het volleybal voor iedereen toegankelijk te houden, is Focus jaren geleden gestart met deze actie. Het seizoen is bijna afgelopen, halverwege augustus starten de trainingen weer. Met de opbrengst van de actie koopt Focus onder andere volleyballen voor het nieuwe seizoen.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.