Home / Hall / Aanhanger met afval gedumpt

Aanhanger met afval gedumpt

HALL – De politie onderzoekt een illegale afvaldumping aan de Rhienderenseweg in Hall. Agenten troffen daar maandag op een parkeerplaats bij het Apeldoorns Kanaal een oude aanhanger met afval. De politie is op zoek naar getuigen, dan wel de eigenaar van de aanhanger en het grof vuil.
Tijdens het surveilleren trof de politie de gedumpte aanhanger met daarop het afval. Hij stond op een parkeerplaatsje nabij het Apeldoorns Kanaal. De aanhanger was niet voorzien van een kentekenplaat en voldeed ook niet aan de wettelijke eisen voor een aanhanger. Hij was afgedekt met dekens met daaronder onder andere sloopafval en een brandblusser. De politie vermoedt dat de aanhanger met lading daar opzettelijk als grof vuil gedumpt is. De politie is op zoek naar getuigen van de dumping, dan zwel naar de eigenaar van de aanhanger. Men kan hiervoor contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.