Home / Dieren / Vrouw aangehouden na diefstal vlees in supermarkt

Vrouw aangehouden na diefstal vlees in supermarkt

DIEREN – In een winkel aan de Diderna in Dieren heeft de politie dinsdagavond een 27-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden wegens winkeldiefstal. Een medewerker van de zaak zag dat de vrouw enkele pakketten vlees in een tas stopte die even later bij de kassa niet afgerekend werden.

De vrouw werd bij het verlaten van de EmTé Supermarkt tegengehouden en aan de politie overgedragen. Ze bleek voor ruim 7 euro aan vlees te hebben gestolen. De vrouw heeft bekend en is na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.