Home / Velp / Politie zoekt getuigen van verkeersongeval in Velp

Politie zoekt getuigen van verkeersongeval in Velp

VELP – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval, dinsdagochtend op de Waterstraat in Velp. Een 57-jarige fietsster raakte gewond toen ze in botsing kwam met een nog onbekende automobilist. Deze automobilist is er vervolgens vandoor gegaan.

 

Rond negen uur zou het verkeersongeval hebben plaatsgevonden op de Waterstraat ter hoogte van huisnummer 76. De toedracht van het ongeval is vooralsnog onbekend. De fietsster, afkomstig uit Zaltbommel, liep bij de botsing letsel op aan haar arm. Ze is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis Rijnstate. De bestuurder van de auto reed na het ongeval door zonder zich bekend te maken.

De automobilist zou rijden in een kleinere bordeauxrode auto. Deze auto heeft bij de aanrijding de kap van de rechterbuitenspiegel verloren. Mogelijk is de bestuurder richting knooppunt Velperbroek gereden. De politie is op zoek naar deze bestuurder.
Bent u getuige geweest van de aanrijding of heeft u meer informatie die de politie zou kunnen helpen? Bel dan met 0900-8844. Anoniem reageren kan ook. Bel dan met 0800-7000. Ook de automobilist wordt verzocht zich te melden.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.