Dierense kegelclubs succesvol bij 100-jarig jubileum O.G.K.

DIEREN – Na een spannend toernooi dat in vijf kegelhuizen gespeeld werd, wisten de clubs uit Dieren zich goed te handhaven tijdens het 100-jarig jubileum van O.G.K. Bij de dames in de tweede klasse wist D.O.S. de eerste plaats te behalen, bij de heren in de eerste klasse werd Onder Ons tweede en bij de heren in de eerste klasse werd Onder Ons eerste.
Ook op de vrije baan werden mooie resultaten behaald. Zo werd Jannie Flierman van D.O.S. tweede bij de dames C en Jenny Hilberts vnan R.O.Z. derde. Bij de heren in de klasse C werd Dick Schipper van Onder Ons tweede en Bertus Flierman van Onder Ons vijfde.

B. Flierman, tel. 0313 – 421543
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.