Home / Regio / Zegelkorting in de Wereldwinkel

Zegelkorting in de Wereldwinkel

REGIO – Klanten van de Wereldwinkel kunnen per 1 juni bij alle zeven winkels in de regio gebruik maken van een spaarkaart. Bij elke besteding vanaf 5 euro ontvangt men een speciale spaarzegel. Twintig van deze zegels op een spaarkaart geven recht op 5 euro korting op de volgende aankoop. Klanten krijgen geen zegeltje bij aankoop van cadeaubonnen. De Wereldwinkels in Beekbergen, Brummen, Dieren, Doesburg, Eerbeek, Rheden en Velp doen mee. Klanten kunnen in alle winkels de zegels sparen.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.