Home / Velp / Kasteel Biljoen in de steigers

Kasteel Biljoen in de steigers

VELP – Kateel Biljoen in Velp staat de komende maanden in de steigers. Eigenaar Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen heeft opdracht gegeven voor het onderhoud aan de buitenzijde van het kasteel. De komende maanden worden benut om het buitenhoutwerk te schilderen. Tijdens de werkzaamheden wordt ook tijdelijk de balustrade op het dak verwijderd zodat deze in de werkplaats goed bijgewerkt kan worden. De balustrade wordt daarna weer teruggeplaatst. De kleurstelling van het schilderwerk blijft ongewijzigd. De schilderwerkzaamheden duren ongeveer tien weken, tot aan de bouwvak.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.