Home / Eerbeek / Lotenactie De Dwarsliggers

Lotenactie De Dwarsliggers

EERBEEK – CV De Dwarsliggers in Eerbeek bestaat dit jaar 33 jaar en houdt daarom een jubileumlotenactie. Wanneer de koper een lot aanschaft van 10 euro kan hij deze vele malen terugverdienen door gebruik te maken van de acties welke op het lot vermeld staan. De loten worden verkocht bij Cafetaria ’t Centrum, Decorette Gabriel, Primera, Limburgia, Boekhandel Hendriks, Fixet, bij Spoorzicht en door alle actieve leden van de vereniging. Ook bij deze actie komt de opbrengst ten goede aan de viering van het 33-jarig jubileum van de carnavalsvereniging en het geschenk aan de bewoners van eerbeek in de vorm van een klok op een prominente plaats.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.