Home / Dieren / Mini kampioenen Rebelle

Mini kampioenen Rebelle

DIEREN – AutovanOort Rebelle timmert stevig aan de weg. Het grote aantal gepromoveerde teams bij de senioren, met als klap op de vuurpijl de promotie van het eerste herenteam, is hiervan een bewijs. Maar een goede basis voor het behalen van dergelijke mijlpalen begint natuurlijk met het opleiden van jeugd. Al jaren maakt Sponsor Jan Willem Eikenaar Assurantiën het de club mogelijk om de jongste kinderen het volleyballen bij te brengen. En dit werpt ook ieder jaar zijn vruchten af.
Bij het mini circulatie volleybal van Auto van Oort-Rebelle zijn twee jeugdteams kampioen geworden. In de 1e klasse van niveau-6 zijn Leah, Welmoed, Imke, Aisha, Anna en Aimee met overmacht kampioen geworden en in de 1e klasse van niveau-5 is het team 5.2 van AutovanOort Rebelle de terechte kampioen. Lisa, Dewi, Yassmina, Amber en Daphne versloegen alle tegenstanders met hele ruime cijfers. Reden voor de teams om Sponsor Jan-Willem Eikenaar Assurantiën te vereren met een bezoekje en om met de directeur zelf op de foto te gaan. Natuurlijk wist Jan Willem dit te waarderen en trakteerde de teams op een bloemetje en een ijsje.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.