Home / Doesburg / Echtpaar Halbe-Lucas 60 jaar getrouwd

Echtpaar Halbe-Lucas 60 jaar getrouwd

DOESBURG – De heer Piet Halbe (85) en zijn vrouw Coby Halbe-Lucas (84) waren afgelopen woensdag 20 mei liefst 60 jaar getrouwd. Het echtpaar woont sinds 12 jaar in Doesburg en nu één jaar in woonzorgcentrum IJsselzicht. Ze hebben altijd in Delft gewoond, waar de heer Halbe docent was aan de TU. Allebei hebben ze altijd veel aan sport gedaan en waren hierbij zeer betrokken. Onder andere was hij trainer van het eerste elftal van DHC, de Delftse voetbalclub. Gelukkig genieten ze nog van een goede gezondheid en doen nog veel dingen samen. Ze hebben drie kinderen, acht kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.
Woensdag hebben ze met alle familie een heerlijke boottocht gemaakt en op de boot hun huwelijksdag gevierd. Donderdagmorgen deden ze het nog eens dunnetjes over voor de bewoners van IJsselzicht en hier kwam ook burgemeester Kees Luesink het echtpaar feliciteren. Dit werd zeer op prijs gesteld – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.