Home / Rheden / Recordaantal scooters

Recordaantal scooters

RHEDEN – Maandagmiddag werd een Nederlands Record rijden met een Elektroscooters gevestigd. Liefst 34 Veluwescooters vertrokken vanaf het bezoekerscentrum in Rheden onder leiding van Peter Oversteegen, weggeschoten door de Rhedense wethouder Ronald Haverkamp. Hij reed door het lint en was daarmee de aanvoerder van de lange rij rijdende elektrische scooters die een nieuw Nederlands Record hebben gevestigd. De deelnemers ontvingen een certificaat van Notaris ten Brink. Een volgende recordpoging krijgt als doel het Guiness Book of Records te halen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.