Home / Rheden / Voorstel om bezuinigingsbesluit uit te stellen geen optie voor Actiecomité ´Behoud Zwembad Rheden’

Voorstel om bezuinigingsbesluit uit te stellen geen optie voor Actiecomité ´Behoud Zwembad Rheden’

RHEDEN – De Rhedense samenleving wil dat Zwembad Rheden behouden blijft en dus niet wordt gesloten. Dat werd wel duidelijk afgelopen maandag 16 mei in een overvolle sporthal De Hangmat waar de gemeente Rheden een bewonersavond over de voorgenomen bezuinigingen hield. Volgens het actiecomite kan door de Rhedense politiek niet voorbij worden gegaan aan de enorme opkomst van afgelopen maandag van honderden die Zwembad Rheden een warm hart toedragen en de vele insprekers, waaronder dr. Bekkering namens de gezamenlijke Rhedense huisartsen, die zich tegen de voorgenomen sluiting van het zwembad uitspraken. Desondanks acht het actiecomite het noodzakelijk door te gaan met actievoeren.

Het voorstel van het College van B&W om het bezuinigingsbesluit rond Zwembad Rheden uit te stellen, is voor Actiecomite ‘Behoud Zwembad Rheden’ geen optie. Uitstel is in dit geval zeker geen afstel. Vertrekpunt van alle mogelijke ontwikkelingen rond het zwembad, maar ook rond een te ontwikkelen brede dorpsvisie moet het behoud van Zwembad Rheden zijn. Tijdens de bewonersavond in de Hangmat is door het actiecomite aangegeven, dat het samen met PFC Rheden en het Rhedens Dorpsbelang een actieve bijdrage wil leveren bij het verder uitwerken en ontwikkelen van deze plannen.
 

Actiecomite Behoud Zwembad Rheden heeft een eigen website, www.behoudzwembadrheden.nl Bovendien is het comite te volgen via www.twitter.com/zwembadrheden en www.zrmb.hyves.nl  
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.