Home / Klarenbeek / Wandelvierdaagse SC Klarenbeek

Wandelvierdaagse SC Klarenbeek

KLARENBEEK – Op 7, 8, 9 en 10 juni houdt de afdeling Handbal van de sportclub Klarenbeek zijn eerste wandelvierdaagse. Er zijn drie verschillende afstanden beschikbaar, te weten dagelijks 3, 7 of 12 km. Op vrijdagavond wordt de wandelvierdaagse gezamenlijk gezellig afgesloten in de kantine van de sportclub.
Opgeven voor dit evenement kan via vierdaagse@sportclubklarenbeek.nl of op dinsdagavond 7 juni vanaf 17.30 uur in de kantine van SC Klarenbeek. Groepen graag van tevoren opgeven via eerder genoemd emailadres. De kosten bedragen 3,50 voor kinderen t/m 12 jaar en 5,- voor volwassenen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.