zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeKlarenbeekTrekker Trek in Klarenbeek

Trekker Trek in Klarenbeek

KLARENBEEK – Zondag 10 juli is het weer zover, dan houdt de stichting Trekker trek Klarenbeek weer de jaarlijkse slepwedstrijden. De slep wordt gehouden op het terrein van de familie Boesvelt aan de Gravenstraat in Klein Amsterdam.

Trekkertrek is een wedstrijd waarmee trekkers met een sleepwagen over een baan van 100 meter moeten trekken in verschillende gewichtsklasse. En proberen natuurlijk zover mogelijk te komen. Als de overkant van de baan wordt bereikt is er een full pull behaalt. Zijn er meerdere trekkers in dezelfde klasse die een full pull hebben dan moeten deze trekkers nog een keer trekken. Degene die dan het verst is gekomen in die klasse heeft gewonnen
Om deze slep te kunnen houden is de organisatie op zoek naar deelnemers. Wie mee wil doen kan vanaf 1 juni tot en met 1 juli inschrijven op de website www.ttklarenbeek.nl.

Kijken mag natuurlijk ook. De wedstrijd begint om 12.00 uur en het terrein is geopend vanaf 11.00 uur. Ook voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0214714_Record_Velp.jpg

Oude gedenksteen Record blijft in nieuwe woonwijk

VELP - Toekomstige bewoners Selma van Ramele en haar dochter Isabel hebben woensdag 10 november, samen met wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden, een oude gedenksteen gemetseld in de gevel van hun nieuwe woning op het voormalige Record-terrein in Velp.

0214596_euros__geld__munten.jpg

Waterschapsbelasting gaat omhoog

REGIO - Waterschap Rijn en IJssel kondigt aan de waterschapsbelasting te verhogen met 5,5 procent. Dit is nodig om het het watersysteem en de dijken aan te passen aan de klimaatextremen. Ook de prijsstijgingen van grondstoffen, elektra en arbeidskrachten brengen extra kosten met zich mee.

0215424_Sinterklaasdieren.JPG

Sinterklaas komt aan in Dieren

DIEREN - Vele kinderen uit Dieren hebben ongetwijfeld de dagen afgeteld, maar op zaterdag 20 november was het zover. Sinterklaas en zijn Pieten zetten voet aan wal in Dieren. Rond 13.00 uur kwam het gezelschap per boot aan bij de Veerstoep aan de IJssel. Vele kinderen stonden al aan de

0213683_kerst.jpg

Kerst doe-boek

www.gravuur.nl

0214995_Midwinterhoornwandeling.JPG

Midwinterhoornwandeling in Doesburg

DOESBURG - Zondag 28 november wordt in Doesburg weer de jaarlijkse midwinterhoornwandeling gehouden. Jaarlijks doen honderden wandelaars mee aan de tocht, waarbij onderweg de klanken van de midwinterhoorn te horen zijn.

0215426_eten.jpg

Caleidoz opent de Huiskamer

DOESBURG - Op maandag 29 november opent de Huiskamer van Caleidoz om 9.30 uur voor het eerst haar deuren op Beumerskamp in Doesburg. Eenieder kan er terecht om een kop koffie of thee te drinken en gezellig te kletsen. Voor wie meer uitdaging zoekt, zijn er tal van activiteiten mogelijk.