Home / Bronkhorst / Brummense F4 kampioen

Brummense F4 kampioen

BRUMMEN – Zate Sportclub Brummen F4 heeft het kampioenschap behaald in de 4e klasse 035. In het in Brummen gespeelde kampioensduel tegen Erica ’76 F4 haalden de mannen van trainer/leider Ron Blanken onder grote belangstelling van ouders en grootouders via een 10-0 overwinning de titel binnen. Na afloop werden de kampioenen door de ouders in het zonnetje gezet, waarna ze door de jeugdcommissie in de kantine getrakteerd werden op patat en drinken. Middels een rondrit door Brummen kwam een einde aan de huldiging en het vieren van het kampioenschap – foto: Gerrit Kempes
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.