Kampioenschap Sp Brummen F6

BRUMMEN – Zaterdag 14 mei heeft Sportclub Brummen F6 door een 4-3 overwinning in een uitwedstrijd tegen Harfsen F2 het kampioenschap behaald van de 4e klasse 037. Vele ouders en grootouders waren meegereisd naar Harfsen om de spelers in hun laatste wedstrijd aan te moedigen. Met de rust leidde het team met 3-0, maar Harfsen wist goed tegenstand te bieden en kwam terug tot 2-3, waarna er nog een spannende slotfase ontstond. De Sportclub Brummen-spelers wisten weer uit te lopen tot 4-2, waarna Harfsen nog éénmaal de spanning terugbracht door een derde doelpunt te scoren. Direct na de wedstrijd werden de spelers al in kampioensshirts gehesen en na terugkeer in Brummen werden de kampioenen door de jeugdcommissie onthaald met een traktatie, waarna een rondrit in “open auto’s” door Brummen de afsluiting van het feest betekende – foto: Gerrit Kempes
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.