Home / Bronkhorst / Titel voor E6 Brummen

Titel voor E6 Brummen

BRUMMEN – Zaterdag 14 mei is voor Sportclub Brummen E6 een glorieuze dag geworden, want in het kampioensduel tegen mede-concurrent FC Zutphen E-5 werd in Zutphen de titel in de 4e klasse 030 in de wacht gesleept. Het duel was van de eerste tot de laatste minuut zeer spannend, maar met de steun van ouders en grootouders is het gelukt. Toen de scheidsrechter de wedstrijd beëindigde, was het kampioenschap binnen met de doelcijfers 104-13. De begeleiding van dit team bestaat uit de trainers André en Michael Biezeman, Bart Jan Teunissen en leider Lando van de Kamp – foto: Gerrit Kempes
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.