Home / Eerbeek / Heerlijke Klezmer in Eerbeekse muziektent

Heerlijke Klezmer in Eerbeekse muziektent

EERBEEK – Shtetl Band Amsterdam was zondag in Eerbeek met hun toerneeprogramma ‘The Klezmer Village’. Speciale gast in het programma is Christian Dawid uit Berlijn, die met zijn C-klarinet een prachtige aanvulling geeft aan dit toch al heel bijzondere quintet.
Publiek en band genoten zichtbaar tot voorbij de pauze. Toen werd het concert wreed verstoord door een felle regenbui, die het veeltallige publiek wegjoeg en de band moest het vege lijf en vooral de kostbare instrumenten redden van de binnenjagende regen.Jammer, want er stonden nog zeker vijf heerlijke nummers op de lijst, maar desondanks toch een heel succesvol concert.
Aanstaand weekend, op 28 mei, wordt de Muziekkoepel het domein van het befaamde Dialectkoor uit Oosterhuizen, met een presentatie van Dans & Kostuumgroep Malbroek als intermezzo. Aanvang weer om 14.00 en bij dreigende regen paraplu meebrengen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.