Duivenwedvluchten

REGIO- De vlucht van afgelopen zaterdag werd gevlogen vanaf Epehey. Gezien de wind was het te verwachten dat de snelste duif in of rond Velp zou zitten. De snelste van Kring 1 was G.T. Kok van P.V. Velp-Zuid Velp met duif 09-1952149 en een snelheid van 1382,925 m.
Uitslagen: Luchtbode Doesburg: 1. L. Rabeling, 2,5. W. Verheij, 3,4. W.G.M. ten Dolle. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A. Welgraven, 2. C. Voskamp, 3. A.J. Verheul, 4,5. P. Troost. Velp-Zuid Velp: 1. G.T. Kok, 2. R. Bailly, 3. D. Smoorenburg, 4,5. H.J. Bosveld. P.V. Rheden Rheden: 1,4. Comb.van Huenen, 2, 3. Comb. Coja-Erpeka, 5. G. Curré. Zwaluw Rheden: 1,2,3. Comb. Liethof-Bosveld, 4. A. van Santen, 5. R.B. Gerritsen jr.
De duiven van PV Ons Vermaak uit Eerbeek vlogen vanuit Pommeroeul. De uitslag: 1, 3 en 4: Comb. Geerdink-Wienk; 2. Comb. Nijmeijer-Wezenberg; 5. A. van Ark.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.