Rhedens Oranjefeest leeft

RHEDEN – De nieuwe formule voor de Oranjefeesten in Rheden werkt. Voor de tweede keer werden alle activiteiten – kermis, vlag hijsen, optocht, spelletjesmiddag, jaarmarkt en vogelschieten – in één weekend gehouden. Dat is duidelijk en vooral: buiten de meivakantie. Daardoor is het voor ouders makkelijker hun medewerking te verlenen. Dat was goed te zien aan de prachtig versierde platte wagens en fietsen, karren en ander rijdend materieel tijdens de optocht. Ook het deelnemers aan het vogelschieten lag beduidend hoger dan voorheen. Antoon Welling werd schutterskoning. Al met al kijkt het bestuur van Rheden voor Oranje terug op zeer geslaagde Oranjefeesten.

Voor de mooist versierde vervoersmidddelen bij de optocht was er een prijzentafel. Winnaars bij de fietsen en steppen: 1e prijs Stan van der Most, 2e prijs Maaike en Karlijn Breedeveld, 3e prijs Suzie Arts. De mooiste bolderkarren en skelters waren: 1e prijs Linda Leenders, 2e prijs Dagmar en Britt van Tilburg, 3e prijs Rik Leenders. Ook voor de mooiste kinderwagens waren er prijzen. 1e prijs Jarno en Jolijn Bakker, 2e prijs Lise en Saar Zuidema, 3e prijs Stijn van den Brink

De prijzen bij het Vogelschieten (foto) gingen naar Antoon Welling (Schutterskoning en romp), Arjan Pitlo (linker vleugel), Zakaria (rechter vleugel), Toon Aalders (staart), Henk Roelofs (kop) en Peter Jan Jansen (bal)
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.