Home / Bronkhorst / Brummen C1 pakt de dubbel

Brummen C1 pakt de dubbel

BRUMMEN – Zaterdag 21 mei was een belangrijke dag voor Sportclub Brummen C1; de bekerfinale tegen SDV Barneveld C2 stond op het programma. Van de ene naar de andere mooie combinatie werd het uiteindelijk 8-1. Meteen na de wedstrijd was de huldiging en kon de felbegeerde beker in ontvangst worden genomen. Na een gezellige terugrit met de bus vanuit Lunteren is er nog een feestje gevierd op de hazenberg. De begeleiding (Leon, Harry en Gerrit) is trots op de jongens na een prachtig seizoen voetballen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.