Home / Dieren / Veluwerijders fietsen voor kankerbestrijding

Veluwerijders fietsen voor kankerbestrijding

DIEREN – Vijf Veluwerijders uit Dieren fietsen zaterdag 28 mei negen dagen mee met Stichting Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding. Na vele kilometers gefietst te hebben, starten Jeanne van de Molengraft, Nicolette Ruijter, Frida van der Sluis, Harold Wolters en Ruud Vreeman zaterdag aan de negen dagen fietsen vanaf ‘s Heerenberg.

De Stichting Bergh in het Zadel fietst één keer in de vier jaar voor een project van de KWF Kankerbestrijding. Onder auspiciën van het KWF adopteert de stichting een wetenschappelijk onderzoeksproject dat ze zelf uitkiezen. Dit jaar hebben ze het vierjarig project peinsein bij kanker geadopteerd. Om 09.30 uur wordt het startschot gegeven door burgemeester Leppink Schuitema. Op zondag 5 juni worden de renners rond 14.00 uur weer binnengehaald waarna de cheque wordt overhandigd aan prof. Dr. Kris Vissers.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.