Home / Bronkhorst / Sportclub Brummen F1 wint beker

Sportclub Brummen F1 wint beker

BRUMMEN – Sportclub Brummen F1 speelde zaterdag de KNVB bekerfinale voor F-pupillen district Oost in Lunteren tegen Lunteren F1. Direct na het fluitsignaal van de scheidsrechter trok Sportclub Brummen ten aanval. Dit resulteerde in een aantal goede kansen, maar goed keeperswerk stond een Brummens doelpunt in de weg. Na tien minuten was het dan toch raak. Mel schoot met links de 0-1 binnen. Nadat Jochem de 2-4 en de 2-5 maakte, was al duidelijk dat de F1 uit Brummen de winst niet meer uit handen zou geven en bekerkampioen zou worden. Een mooie afsluiting voor het team dat onder leiding stond van Richard Noordhoek, Heidi Touw en Alex Knol.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.