Home / Doesburg / Koninklijke Rotra wint Lean & Green Award

Koninklijke Rotra wint Lean & Green Award

DOESBURG –De Koninklijke Rotra heeft de Lean & Green Award van het Connektprogramma Duurzame Logistiek gewonnen en op 18 mei in ontvangst mogen nemen in Delft. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties die zich actief inspannen om hun logistieke proces duurzamer te maken. Commercieel Directeur Machiel Roelofsen kreeg de Lean & Green Award namens Rotra overhandigd door de bestuursvoorzitter van Connekt de heer Leo van Wijk. Het toekennen van de Award is een erkenning voor Rotra’s duurzame bedrijfsvoering.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.