Home / Dieren / Erica E5 kampioen

Erica E5 kampioen

DIEREN – Het Erica E5-tiental is 14 mei kampioen geworden in de vierde klasse. In de laatste wedstrijd van het seizoen werd thuis gewonnen van Kilder E2 met 5-0. Door de laatste drie punten veilig te stellen, waren ze niet meer in te halen door naaste concurrent EDS. Van de elf gespeelde wedstrijden werd er één keer verloren. In die elf wedstrijden werd het doel van de tegenstander 54 keer gevonden en kreeg E5 vijftien tegentreffers. Na de laatste wedstrijd was er voor de spelers een medaille, patat en een rondrit door Dieren met de paarse Erica-bus. Volgens seizoen speelt het team in de derde klasse
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.